Menu

Főzőüstök

Rozsdamentes acél multifunkciós főzőüstök

  • tökéletes higiénia
  • egyedülálló állítható keverőlapátokkal
  • precízen szabályozható hűtés, fűtés
  • következetes termékminőség
  • 100% rozsdamentes acél
  • egyedileg méretezhető
  • 2 év teljes körű garancia

Robosztus kialakítású, fűthető-hűthető főzőüstök és tartályok igény szerinti méretekben, automatikus, digitális fordulat- és hőfokszabályzással a kiszámítható nagy konyhai főzésért.

Tökéletes higiénia

Előfőzés, melegítés, keverés, hőkezelése, pasztőrözés – számtalan konyhai művelet automatizálására használható a rozsdamentes acél keverőüst. Az igény szerinti méretezés miatt a berendezés tökéletesen illeszkedik egy már működő üzembe is. A rozsdamentes acél rendkívül szívós, ellenálló nem csak a savas, de a lúgos környezettel szemben is. Higiénikus, inert anyagból készül, amely könnyen tisztítható, nem rozsdásodik, nem oldódnak ki belőle az egészségre káros anyagok sem.

Főzőüst, nyitott állapotban

Kompakt elrendezés

Rozsdamentes acél, lábakon álló hengeres tartály, amely dupla falú kivitelben, alul-felül kúpos kialakítással, hőszigetelve, 100% rozsdamentes lemez burkolattal készül. A főzőüstöket különböző kialakítású keverőszerkezetekkel tudjuk ellátni, amely akár öntisztító működést is eredményezhet, mivel a keverő folyamatosan lehántja az oldalra tapadt terméket, így lecsökkentve a felesleges hulladék mennyiségét.

A főzőüstök működtetését egyszerűen kezelhető elektromos kapcsolószekrény segíti, amely a hőfokszabályozást és a keverő fordulatszám szabályozását is biztosítja. Időzítővel kombinálva a főzés folyamata automatizálható, a pontos beállításoknak köszönhetően a termék elkészítése újra és újra pontosan ugyanúgy megismételhető.

Főzőüst, zárt állapotban

Dinamikus fűtés

A főzéshez szükséges hő a helyi adottságoktól függően előállítható elektromos fűtőbetét segítségével. A hőátadáshoz szükséges hőközlő anyag lehet víz, vagy speciális hőközlő olaj. Amennyiben a tartály falai közt hűtött vizet keringetünk, úgy a berendezés folyadékok hűtésre is használható. Természetesen a folyamatot fűtés és hűtés esetén is az igényeknek megfelelően méretezzük.

Mit lehet vele főzni?

A főzőüst számtalan főzési feladatra alkalmas, a teljesség igénye nélkül: lekvárok, különböző gyümölcskészítmények, töltelékek, pudingok, levesek és főzelékek, darált húskészítmények, de használható nem élelmiszeripari folyadékok ipari előállítására, keverésére is. A főzőüst képes szinte bármilyen főzési vagy melegítési feladatra, automatizált keverés mellett.

Az elektromos főzőüstök legfrissebb árlistája alább található:

Főzőüst árlista 2017


Galéria